eldsberga chark
Eldsberga Chark
Upload Image...

Eldsberga Chark är ett familjeföretag som tillverkar och säljer rökt nötkorv och rökt nötkött.

Vi startade företaget 2010 med en dröm och vision om att ta slovensk matkultur till Sverige. Söder om alperna har gastronomin förfinats under flera tusen år, här har klimatet och det varierade landskapet varit en fruktsam jordmån för mångfalden. Spännvidden av olika kryddor, örter och grönsaker har gjort att de flesta provinser och landsändar erbjuder en mängd olika specialiteter som oftast är okända för oss nordbor.Vi erbjuder unika smaker och produkter med hög kvalitet från kontinenten. Vi importerar och säljer POLI kycklingkorv och Perutninas kycklingprodukter samt har egen tillverkning av salami, charkprodukter och delikatesser. Våra egentillverkade delikatesser är ett smakrikt sortiment av kött och korv som är bokspånsrökt på gammaldags svenskt vis. För oss är god mat ett hantverk som grundar sig i hög kvalitet och en genuin känsla för både råvara och smak.

Ines Trosic

Administration

ines@eldsbergachark.se

+46 (0)70 895 04 46

 

Drazenka Bozic

Säljare 

drazenka@eldsbergachark.se

+46 (0) 79 006 95 66

 

Amel Muratovic

Marknads och Försäljningsansvarig

amel@eldsbergachark.se

+46 (0) 70 413 90 30

 

I vår fabrik i Eldsberga förädlar vi kött till läckra produkter för er att njuta av. Vi har lång erfarenhet av förädlingsprocessen och ser till att hög kvalitet hålls från början till slut.

Vid sidan av våra förstklassiga råvaror är säkra leveranser vårt adelsmärke. Vi har egen distribution för detalj- och dagligvaruhandeln i hela Sverige. Våra produkter hittar ni i kyldisken hos de stora matvarubutikerna såsom Willys, ICA, Coop och Citygross.

Vårt stora intresse för och nyfikenhet på specialiteter från medelhavsländerna gör att vi fortlöpande kompletterar vårt sortiment med spännande nya produkter för er att testa.

Vi expanderar!
Tillsammans med stöd från europeiska jordbruksfonden har vi investerat i helt ny produktion lokal och 12 nya rökrum för att möta efterfrågan bland våra kunder.

Gör ett besök på vår fabriksförsäljning i Eldsberga

Här hittar ni ett brett sortiment av våra egentillverkade produkter till ett mycket bra pris.